Zoeken

Nevens Natuursteen

Nevens Natuursteen is een bedrijf waar alle soorten natuursteen van grondproduct tot eindproduct worden verwerkt. Authentieke vakkennis wordt er gecombineerd met de modernste technologie. Wij werken voor alle regio's: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant ... maar niet alleen in België, ook in Nederland is de Belgische blauwe hardsteen of arduin gegeerd. Wij zijn gevestigd in Denderleeuw (tussen Aalst en Brussel), gemakkelijk bereikbaar via de E40 afrit Affligem, Liedekerke. Of via de afrit Aalst, Ninove, Geraardsbergen.

Contact informatie

Fabriekstraat 24, B-9470 Denderleeuw
+32 53 66 77 761
info@nevensnatuursteen.be

OVER NATUURSTEEN

BEDRIJF EN ACTIVITEIT
  Geplaatst op 02/06/2019 04:04     

KEUKENWERKBLADEN

Dankzij onze modernste technologieën kunnen particulieren, maar ook keukenfabrikanten bij ons terecht voor een met uiterste precizie gemaakt keukenwerkblad! Zowel in natuursteen zoals blauwe hardsteen, graniet, marmer maar ook kunstgraniet of composiet kunnen we voldoen aan de meest veeleisende vragen en de mooiste concepten!


Wenst u een natuurstenen keukenblad? Er al aan gedacht dat dit kan gecombineerd worden met de wandbekleding en de spoelbak?

Bij de keuze van het materiaal van uw keukenwerkblad, zijn de eigenschappen van de steen zeer belangrijk. Evenals het gebruik ervan, bent u alleen of hebt u een groot gezin? Hebt u grote of kleine kinderen? Dit is wel belangrijk bij uw keuze. Zoek de steensoort die best bij uw leefstijl past. Zowel naar gebruik als naar smaak.

Bij keukenwerkbladen kijkt men voornamelijk naar de zuurbestendigheid en het absorptievermogen van de steen. Is nogal logisch vanwege het gebruik in de keuken van allerlei voedingsmiddelen zoals azijn, citroen. Het is belangrijk dat het materiaal zuurbestendig is, weinig absorberend is, weinig poreus en krasbestendig. Er wordt dus héél vaak geopteerd voor graniet, en veel minder voor mamers en kalkstenen.

De opkomst van het kunstgraniet of composiet is niet te onderschatten. Daar hangt de kwaliteit af van de soort die u kiest. Bij keukenwerkbladen gaat men vaak een preventieve behandeling doen met een impregneerprodukt om het extra water- en vetafstotend te maken.

portfolio keukens fotoreeks.pdf 

GERELATEERDE BERICHTEN