Zoeken

Nevens Natuursteen

Nevens Natuursteen is een bedrijf waar alle soorten natuursteen van grondproduct tot eindproduct worden verwerkt. Authentieke vakkennis wordt er gecombineerd met de modernste technologie. Wij werken voor alle regio's: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant ... maar niet alleen in België, ook in Nederland is de Belgische blauwe hardsteen of arduin gegeerd. Wij zijn gevestigd in Denderleeuw (tussen Aalst en Brussel), gemakkelijk bereikbaar via de E40 afrit Affligem, Liedekerke. Of via de afrit Aalst, Ninove, Geraardsbergen.

Contact informatie

Fabriekstraat 24, B-9470 Denderleeuw
+32 53 66 77 761
info@nevensnatuursteen.be

HYPERWAVE

INTERIEURWERK
  Geplaatst op 02/06/2019 04:04     

Nevens natuursteen staat niet alleen voor traditie en degelijkheid, we gaan ook steeds op zoek naar vernieuwing en uitdaging! Zo beschikken we over de nodige know-how om met een speciale techniek, hyperwave genoemd, als het ware golven in uw steen te trekken… Dit kan heel mooi zijn voor het inrichten van een interieur van een lounge, ook voor douche’s, welnesscentra en zwembaden is dit een prachtig pareltje…


De toepassing van hyperwave kan in verschillende natuursteensoorten. U kunt uw keuze maken op basis van smaak, maar ook dient rekening gehouden te worden met de toepassing ervan. Het spreekt voor zich dat gebruik in zwembad of badkamer, de steen moet voldoen aan bepaalde eigenschappen, zoals weinig poreus en eventueel slipveiligheid als het als vloer en niet als wand gebruikt wordt.

GERELATEERDE BERICHTEN